avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum trebuie sa procedeze un tert poprit in cazul in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cum trebuie sa procedeze un tert poprit in cazul in care sumele ...

Cum trebuie sa procedeze un tert poprit in cazul in care sumele de bani pe care le datoreaza debitorului asupra caruia s-a infiintat poprirea ( un operator de salubritate) reprezinta cv factura pentru serviciile prestate
care se achita cash la persoana care vine si incaseaza ?
Cum ar trebui sa se evidentieze in contabilittae astfel incat tertului poprit sa nu i se impute neplata facturii de catre op salubritate? se retine si vireaza la executor intreaga suma datorata sau doar 1/3 ?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Poprire urmare a neplatii unui impozit pe cedarea folosintei bunurilor A.O. A.O. Buna ziua! Mi s a instituit poprire pe conturi ca urmare a neplatii unui impozit pe cedarea folosintei bunurilor din anul 2009 . Mentionez faptul ca poprirea s ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu flawrin28 flawrin28 Am o executare silita infiintata si am primit instiintarea infiintarii popririi dar ma confrunt cu urmatoarea problema, firma nu prezinta interes in ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu janny_dinu janny_dinu Am o poprire pe salariu in urma unui imprumut facut si nereturnat. Trebuia sa mi se faca poprire pe 1/3 din salariu, dar in urma instiintarii , mi-a fost ... (vezi toată discuția)