avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale COMERTUL LA CASELE DE AMANET
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

COMERTUL LA CASELE DE AMANET

Am si eu o nelamurire in ce priveste activitatea unei firme care are casa de amanet si anume:
Conform noilor norme se cere ca IFN-urile sa specifice in actul consitutiv la activitatile secundare ca acestea se desfasoara in masura in care sunt legate de activitatea principala.
Intrebarea mea este daca eu ca si casa de amanet cu activitatea principala"alte activitati de creditare" si cea secundara "comert cu amanuntul al ceasurilor si bijuteriilor in magazine specializate", si cu autorizatie de la ANPC atat pentru vanzarea cat si pentru cumpararea de metale si pietre pretioase, pot vinde doar obiectele provenite din amanet sau pot cumpara si de la diversi distribuitori.
activitatea secundara desfasurata se limiteaza la comercializarea produselor rezultate din activitatea principala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa amanet adrian_velicu adrian_velicu Buna ziua, Doresc sa infiintez o casa de amanet.Nu sunt lamurit cu urmatorul aspect : codul caen principal este 6492.Pot adauga in obiectul de activitate si ... (vezi toată discuția)
Magazin online bijuterii markomarius1 markomarius1 Buna ziua, Pentru deschiderea unui magazin virtual (website) cu vanzare de bijuterii din aur cu pietre pretioase, care sunt criteriile din punct de vedere ... (vezi toată discuția)
Sunt proaspat pfa si am nevoie sa fac comenzi de marfa din sua/europa tonicat tonicat Buna ziua, sunt proaspat PFA cu obiect de activitate principal 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet si cu ... (vezi toată discuția)