avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua ! In ce conditii se poate pensiona o mama cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua ! In ce conditii se poate pensiona o mama cu 8 copii ...

Buna ziua ! In ce conditii se poate pensiona o mama cu 8 copii ? Vechime in munca aprox
42 ani , asistent pediatru . Mentionez ca pe perioada pandemiei a beneficiat de spor la salariu...acest spor va intra in calculul pensiei ? Cand si cum este mai avantajos in cazul unei decizii de pensionare ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:16, 30 Iunie 2021
In conditiile in care indeplineste conditiile de acordarea unei pensii din sistemul public, persoanain cauzaisi poate depune dosarul pentru pensionare.

In prezent, nu se reduce vârsta de pensionare pentru femeile care au realizat stagiul minim de cotizare și care au născut mai multi copii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie limita de varsta giagi giagi Buna ziua! Va rog frumos daca ma puteti ajuta sau sa-mi spuneti ce trebuie facut. Mama mea e nascuta in 24.03.1953. - in perioada 01.05.1971-30.09.1972 a ... (vezi toată discuția)
Ce stagiu de cotizare trebuie , pentru femeile cu copii, ca sa ... Em77 Em77 Ce stagiu de cotizare trebuie , pentru femeile cu copii, ca sa poată ieși mai devreme la pensie? (vezi toată discuția)
Ma pot pensiona ? aurelia 52 aurelia 52 Sunt nascuta pe 12/08/1952. O vechime in munca de aprox.25 ani. Am 4 copii. In anul 1969, eleva fiind, la practica in productie intr-un laborator de ... (vezi toată discuția)