avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Am facut si eu un contract de vanzare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Am facut si eu un contract de vanzare cumparare (pt ...

Buna ziua.Am facut si eu un contract de vanzare cumparare (pt o locui ta ANL) acum un an la sfarsitul februarie 2020.dupa un an in martie 2021 au constatat ca sa facut o eroare la stabilirea pretului.(eroare nescuzabila .cod c.).eu am respectat contractul ,plata ratelor;este o clauza in contract care spune ca daca contractul sa facut cu incalcare art 10 si 8 (aln 3)din legea nr 152/1998 contractul e lovit de nulitate...ar putea ei sa anuleze ?in plus cred ca clauza e abuziva..si ei ar trebui sa cunoasca cum se calcula(cu diligente rezonabile)..multumesc
Cel mai recent răspuns: Ettien , utilizator 11:48, 8 Iulie 2021
?????????nimeni ,nimik?
Ultima modificare: Marți, 6 Iulie 2021
Ettien, utilizator
Nu se intampla nimik...este un contract...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract vanzare-cumparare apartament anl. buna ziua! ... Kanis Kanis Anulare contract vanzare-cumparare apartament ANL. Buna ziua! Am cumparat in 2018 un ap,ANL cu 2 camere. In care am locuit initial cu chirie. Ieri am primit ... (vezi toată discuția)
Hotarare 1174 din 28 oct 2021 gigione01 gigione01 Ce pot face daca Primaria nu vrea sa puna angajatii sa calculeze pretul locuintei ANL? In anul 2021 s-au publicat normele metodologice de aplicare a OUG ... (vezi toată discuția)
Cumparare locuinta cu chirie de la anl ancasiia ancasiia Locuiesc intr-un apartament cu chirie de la ANL si am inteles ca dupa 5 ani se poate cumpara. Problema mea este urmataorea: dosarul de inchiriere a fost facut ... (vezi toată discuția)