avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, socrul meu detine 37,5%din unul din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, socrul meu detine 37,5%din unul din apartamente si ...

Buna ziua, socrul meu detine 37,5%din unul din apartamente si 12,25% din alt apartament mostenite de la mama lui. In apartamentul unde detine 12,25 locuieste sora lui care detine restul procentajului. In apartamentul unde detine 37,5% nu locuieste nimeni si doreste sa se mute el. Sora lui a schimbat yala si nu vrea sa ii dea o cheie. Intrebarea mea este: poate intra cu forta in apartament? Tinand cont ca sora sta in celalalt apartament unde are si el cota parte.
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 21:01, 1 Iulie 2021
dacă nu se înțeleg cu privire la modul de folosire a bunurilor comune, singura soluție este partajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces restrictionat in locuinta proprietare personala bobu_elena bobu_elena Buna ziua, Soacra mea impreuna cu socrul meu detin o garsoniera. Socrul meu din pacate a decedat anul trecut. Nu s-a facut succesiune dupa el. Ei au 2 ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa intru in domiciliul meu? hypy hypy buna ziua, as dori si eu un sfat. sunt unul dintre mostenitorii unui apartament. cotatia mea este de 1/10. eu am domiciliul stabil la adresa acelui apartament. ... (vezi toată discuția)
Fosta soția îmi interzice accesul în apartamentul proprietate comună. pot intra cu forța? turelu turelu Am divortat in 2017. In urma divortului, copilul pe care il avem in varsta de 13 ani, ramane in custodie comuna cu domiciliul la mama lui. Intre timp, ca sa ... (vezi toată discuția)