avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pe 3 martie 2021 mi-am dat demisia de la vechiul loc ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pe 3 martie 2021 mi-am dat demisia de la vechiul loc de munca,dupa ...

pe 3 martie 2021 mi-am dat demisia de la vechiul loc de munca,dupa care m-am angajat in alta parte pe data de 1 aprilie.Pe data de 15 aprilie am fost in carantina din cauza unui contact direct cu COVID pana pe 29 aprilie.In urma unor neintelegeri mi-am dat demisia pe 25 iunie.Pe 30 iunie m-au sunat de la resurse umane sa ma duc sa dau o declaratie pe popria raspundere ca nu am lucrat in perioada 5-31 martie.Imi poate explica si mie cineva despre ce este vorba.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 1 Iulie 2021
Nu cumva va solicita declaratia pentru calculul concediului medical?
am intrebat si mi-au confirmat.Dar nu inteleg daca a fost platit cand s-a facut lichidarea pe luna aprilie de ce mai este necesara aceasta declaratie acum.
Nici eu nu inteleg motivul solicitarii. Nu v-au explicat de ce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am lucrat la o firma de paza pana pe 31 decembrie ... Kyrcea Kyrcea Buna ziua. Am lucrat la o firma de paza pana pe 31 decembrie 2020 adica ultima tura a fost anul trecut insa mi-am depus demisia de comun acord pe data de 15 ... (vezi toată discuția)
Probleme intre angajator si angajat ContSters67739 ContSters67739 Ma numesc Muntean Adriana Sonia,si lucrez la Real Hypermarket Cluj,adresa B-dul Muncii,nr 1-15,functia casiera.Am contractul din data de 3 dec ... (vezi toată discuția)
Loc de munca si nu prea ionutd ionutd buna ziua. la locul meu de munca intru in contact cu publicul.in urma unui incident de importanta minora dar grav dupa parerea angajatorului managerul general ... (vezi toată discuția)