avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna! Atunci cand depun declaratia de creanta, ambele ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna! Atunci cand depun declaratia de creanta, ambele exemplare ...

Buna! Atunci cand depun declaratia de creanta, ambele exemplare le depun la tribunal sau una la tribunal si alta o trimit prin posta administratorului judiciar?
Cel mai recent răspuns: juridic.answer , utilizator 08:12, 2 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trimiteti 1 exemplar la instanta si 1 exemplar administratorul judiciar. Eventual puteti lua legatura telefonic si sa va confirme administrtorul judiciar ca este in regula sa trimiteti prin email.

Noi asa preferam sa primim documentele. Scanate prin email.

Este cel mai rapid si igienic.

Sper sa va fie de folos informatiile.
Ultima modificare: Joi, 1 Iulie 2021
GRINSOLV IPURL, Practician in insolventa
Mulțumesc fumos! O zi bună vă doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere inscriere la masa credala CTEO22 CTEO22 Buna ziua, Puteti sa-mi spuneti, va rog, pentru inscrierea la masa credala este nevoie de avocat sau se poate si fara? Mentionez ca am gasit formularul ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)
Inscrierea la masa credala titirca titirca La care tribunal pot sa depun o cerere de inscriere la masa credala si in cate exemplare se trimit documentele? (vezi toată discuția)