avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Mama mea a decedat intr-un spita de stat de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Mama mea a decedat intr-un spita de stat de Covid ...

Buna ziua! Mama mea a decedat intr-un spita de stat de Covid 19. Am solicitat in scris spitalului copiile dupa documentele medicale primind un refuz categoric deoarece mama nu si-a dat consimtamantul inainte sa moara, ca eu, unicul copil, sa primesc aceste informatii. Mentionez ca, la internare ,niciun cadru medical nu i-a solicitat mamei mele aceasta semnatura. Va rog sa-mi spuneti care sunt demersurile legale pe care trebuie sa le urmez pt a intra in posesia documentelor solicitate. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Magda.B , utilizator 12:45, 1 Iulie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc!
Un raspuns de la un consilier juridic ,se poate, va rog mult!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu o problema cu o societate de asigurari. mama ... knight knight Buna ziua, Vreau sa intreb si eu o persoana experta Am si eu o problema cu o societate de asigurari. Mama mea a avut un creditde nevoie personale la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, acum 2 luni am internat-o pe mama la spitaul de recuperare ... Remixu2018 Remixu2018 Buna ziua, Acum 2 luni am internat-o pe mama la spitaul de recuperare Ana Aslan Otopeni, si cu o zi inainte de-a o lua acasa a fost trimisa de o doctora la ... (vezi toată discuția)
Crima cu premeditare marietaciolan marietaciolan Buna ziua ,in urma cu o saptamina mamei i s-a facut rau ,a fost acasa medicul de familie si a consultat-o recomandind-u-i internare eu am vorbit cu medicul la ... (vezi toată discuția)