avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rectificare contract de vanzare cumparare imobil de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rectificare contract de vanzare cumparare imobil de la ROM VIAL. ...

Rectificare contract de vanzare cumparare imobil de la ROM VIAL.
Buna ziua, am o problema la cadastru si intabulare referitor la ceea ce e scris pe contractul de vanzare cumparare si ceea ce este pe schita imobilului, furnizata tot de ROMVIAL. Sunt neconcordante, in contract scrie ca imobilul este format din 3 camere, 2 bucatarii, 2 bai, dar nu scrie ca ar fi P+1. Schita arata ca imobilul este P+1. E posibil sa avem probleme la cadastru si intabulare?

Alte discuții în legătură

Achizitionare imobil cu cf de pod valentinv valentinv Buna ziua, As dori sa achizitionez un imobil situat la podul inalt al unui bloc de apartamente. Sunt 2 lucruri care ma framanta: 1. acest bloc are ... (vezi toată discuția)
Schimbare cadastru alexstacescu alexstacescu Buna ziua, Am cumparat in urma cu 7 ani un imobil (garsoniera) intr-un bloc de locuinte care la origine a fost camin de nefamilisti. Acest bloc a fost ... (vezi toată discuția)
Raspundere si reparatie fisura tavan slr1965 slr1965 In 1993, am achizitionat prin contract de vanzare cumparare incheiat cu SC Rom Vial SA, un apartament situat la etajul 4 (ultim) al unui imobil in Buftea. In ... (vezi toată discuția)