avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua ,eu sunt în concediu creștere copil cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua ,eu sunt în concediu creștere copil cu certificat ...

Buna ziua ,eu sunt în concediu creștere copil cu certificat de handicap pana la 3 ani acum am prelungit certificatul de handicap inca un an,iar cei de la indemnizații au spus ca se pierde o luna ,pentru luna tatălui chiar dacă eu mi-am prelungit conform certificatului de handicap,ma puteți lamuri cum este?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:27, 3 Iulie 2021
Asa este cum spun cei de laAJPIS ... daca tatal copilului indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia CCC, atunci durata CCC pentru mama se reduce cu o luna.
Si cu mine ce se întâmplă în luna aceasta pe care ar trebui sa o ia tatăl,deoarece eu voi prelungi de la 3 ani pana la 4 ani
Persoana îndreptățită care se află în concediu pentru creșterea copilului poate opta pentru concediu fără plată acordat de angajator sau, după caz, pentru realizarea de venituri supuse impozitului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc pana la 3 ani dyadya80 dyadya80 Am nascut pe 24 noiembrie 2013 si sunt in concediul de crestere copil pana la 2 ani insa la sfatul medicului de familie am inteles ca pot prelungi acest ... (vezi toată discuția)
Cic Denysa88 Denysa88 Buna ziua. Am o intrebare: daca tatal nu a lucrat in cele 12 luni anterioare nasterii copilului, pierdem ultima luna de indemnizatie, deoarece el nu are ... (vezi toată discuția)
Al doilea copil născut în ccc1 MariaCh MariaCh Bună ziua, Sunt în ccc1 iar copilul va împlini 2 ani pe 13.01.2020. Zilele următoare (aproximativ 20.10.2019) voi naște al doilea copil iar de la ... (vezi toată discuția)