avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Recent am solicitat mutarea unui contract ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Recent am solicitat mutarea unui contract de internet ...

Buna ziua,

Recent am solicitat mutarea unui contract de internet la o noua adresa unde nu exista la momentul actual retea de internet. In vecinătatea locuinței. Cei de la Digi mi-au oferit ca solutie extinderea retelei pe banii nostri. Sunt curioasa daca este normal asa ceva. In zona suntem 3 familii care doresc internet de la ei.
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 12:39, 3 Iulie 2021
Buna ziua,
Din punctul meu de vedere, cei de la Digi au procedat corect. Puteau chiar să vă refuze! Nu sunt obligați să instaleze o rețea de internet acolo unde nu exista și mai ales pe cheltuiala lor. Propunerea lor este, probabil, similară cu cea a furnizorilor de gaze, apa, curent. Vă faceți rețeaua pe banii voștri, urmând că, pe măsură ce alti vecini vor sa se branșeze, va vor plăti o anumită sumă. Stați de vorbă mai concret cu cei de la Digi, să vă explice cum stau lucrurile în astfel de situații și eventual, reveniți.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare societate comerciala la reteaua electrica Daniel Catalin Daniel Catalin Exista un temei legal prin care furnizorul de electricitate,poate fi obligat sa racordeze sediul unei SC.si a unui punct de lucru,chiar daca acest lucru ... (vezi toată discuția)
Acord vecini pt racordare curent electric dac_ian dac_ian Buna....detin un teren cu acces pe drum privat la care alaturi de alti 4 vecini sunt proprietar. Din 2008 incoace vecinii au amenajat drum,tras curent,apa etc ... (vezi toată discuția)
Racordare gaze Iuli34 Iuli34 Bună ziua, locuiesc la curte, pe un drum de servitute, fiind ultima locuință construita, ca și poziție. Locuinta a fost racordata la rețeaua de gaze ... (vezi toată discuția)