avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am o masina pusa la vanzare, a venit un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am o masina pusa la vanzare, a venit un domn sa o ...

Buna ziua!
Am o masina pusa la vanzare, a venit un domn sa o cumpere mi-a lasat un avans de 700euro, a revenit a doua ora sa o cumpere, intre timp am facut actele de vanzare-cumparare ,am scos fiscalul ,insa domnul respectiv a refuzat sa mai ia masina si i-am returnat avansul , nu mi-a mai dat nici un ban ,M-am intors la administratia fiscala de unde am scos fiscalul si mi-au zis ca nu pot anula actul decat sa-l caut pe domnul cu pricina si sa ii dau actele pt a scoate el fiscalul de la taxe si impozite si a reface un contract de vanzare cumparare pt ami revinde el masina , insa eu nu mai am incredere in acest om ,plus ca ma santajeaza cu o anumita suma de bani(300euro) pt a face acest lucru .As dorii sa revina totul la starea initiala,sa pot repune masina pe numele meu Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
(Ca dovada eu am inregistrare telefonica plus mesaje cu respectivul)

Alte discuții în legătură

Anulare vanzare cumparare auto la fisc Erols Erols Ziua buna! Pe scurt: Am o masina pusa la vanzare, a venit un domn sa o cumpere, a revenit de cateva ori sa o vada, am facut actele de vanzare-cumparare urmand ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare autoturism c0stel c0stel Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa gasesc o solutie potrivita pt o problema . Am achizitionat de la o ruda apropiata un autovehicul second hand destul de ... (vezi toată discuția)
Certificatul fiscal nu corespunde (ca data) cu contractul de v-c auto lct_adi lct_adi Buna ziua. In luna Septembrie/2012 am cumparat un autoturism din Germania pentru care am scos primele numere provizorii (rosii) .La sfarsitul aceleiasi luni ... (vezi toată discuția)