lct_adi a scris:
Am fost si am scos certificat fiscal si eu si itermediarul si le-a atasat dosarului dar problema e ca data cerificatului fiscal (15/01/2013) e prea noua pentru acele contracte...
Contractele de V-C nu se pot reface (de ex pe Ianuarie/2013) datorita faptului ca Acea hotarare definitiva de a scuti de la taxa de prima inmatriculre e emisa in decembrie 2012
Faptul ca Certificatul Fiscal are o data ulterioara vanzarii, nu inseamna ca nu este corect, daca data certificatului era inainte de data vanzarii auto, atunci aveati probleme. Deci aceste certificaet cu data de 15.01.2013 sunt in termen. Important ca masina a fost inscrisa de ambii proprietari la impozite si taxe, iar certificatul il puteti scoate oricand dupa data contractului de vanzare cumparare. Am avut situatii in care au radiat auto si au solicitat fiscal dupa 2 ani, pt ca in aceasta perioada nu a inscris auto la politie, deci aici se impunea refacerea certificatului fiscal.
Nu va sfatuiesc refacerea contractelor de vanzare cumparare pt ca este fals in acte, ganditi-va ca amandoi vanzatorii au radiat masinile de la impozite si taxe, iar in momentul inscrierii de catre al treilea cumparator se va verifica cele 3 contracte de vanzare cumparare plus valabilitatea certificatelor fiscale.
Nu aveti nici o treaba dvs cu faptul ca respectivul a castigat acel proces, sau data sentintei nu are legatura cu certificatele fiscale. Sunteti in regula.