avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Ma numesc Muscalu. Urmeaza sa depun actele ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Ma numesc Muscalu. Urmeaza sa depun actele pentru ...

Buna ziua. Ma numesc Muscalu. Urmeaza sa depun actele pentru indemnizatie si eu am lucrat in Anglia. Pentru dosar mi s.a spus sa traduc si sa legalizez contractul si fluturasii. As vrea sa stiu daca se traduc si fluturasii sau nu. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 3 Iulie 2021
Va trebuie doar copia contractului de muncă sau, după caz, dovada eliberată de angajatori ori de autoritățile competente străine sau române, tradusă și legalizată, care să ateste perioadele în care au fost realizate activități profesionale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil roxana821 roxana821 Buna ziua! Am aflat de curând ca sunt însărcinată în 3 luni. Pot beneficia de indemnizație creștere copil, având în vedere că am lucrat timp de 1 an ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, soria a lucrat in anglia pana in octombrie 2020, in ... 1985adrian 1985adrian Buna ziua, Sotia a lucrat in Anglia pana in octombrie 2020, in luna august va naste si vreau sa ma ajutati cu ce documente am nevoie sa prezint pentru ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului linda 77 linda 77 Buna ziua,as crea sa stiu daca primesc indemnizatia de crestere a copilului daca eu in 2017 am muncit cu contract de munca in italia din aprilie - ... (vezi toată discuția)