avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua . Am 16 ani jumătate ,prietenul meu are ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua . Am 16 ani jumătate ,prietenul meu are 22. Mă pot ...

Bună ziua . Am 16 ani jumătate ,prietenul meu are 22. Mă pot muta la prietenul meu făcând declarație pe propria răspundere că vreau sa plec de acasă și după sa o duc la primărie pentru a nu mai fi sub tutela părinților ? Pentru că acasă sunt bătută foarte rău învinețită toată și înjurată zi făcută în toate felurile posibile ,din cauza bătăilor am fost nevoita sa sun la 112 in urma cu o zi dar cad că nu se întâmplă nimic nu face nimeni nimic iar eu am fost amenințată iar (că aș putea ajunge in scaun cu rotile ).
Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 10:49, 4 Iulie 2021
Buna ziua
Situatia este foarte grava.
Trebuie sa va adresati urgent Directiei pt protectia copilului!
Telefon 983.
Plecati imediat de acasa .
Sunati din nou la 112.!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot pleca de acasă la 17 ani? acd55 acd55 Bună ziua! Pot pleca de acasă la 17 ani și 4 luni? Da, știu că unii dintre dumneavoastră nu sunteți de acord cu plecatul de acasa, dar simt că nu mai ... (vezi toată discuția)
Pot pleca de acasa la 17 ani? Georgiana Elena Georgiana Elena Buna ziua! Pot sa plec de acasa daca am 17 ani si 4 luni? Vreau sa ma mut impreuna cu prietenul meu , el are 18 ani , a terminat liceul si are un loc stabil de ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizică și psihică Anonima123 Anonima123 Bună ziua ,am și eu nevoie de ajutorul vostru Iubitul meu ,în vârstă de 17 ani este bătut de tatăl lui ( menționez că tatăl lui consuma alcool ) ... (vezi toată discuția)