avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Inducele de corecție pensie 1.41 cat mai este valabil ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Inducele de corecție pensie 1.41 cat mai este valabil până ...

Inducele de corecție pensie 1.41 cat mai este valabil până la data ? Cum se vor calcula pensiile după ce indicele de corecție nu va mai fi valabil in absenta unei noi legi a pensiilor?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:41, 6 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil ca indicele de corectie de 1,41 va ramane valabil cel putin pana la finalul anului 2021.
Ce va fi in 2022, v-om vedea.
Cand va disparea notiunea de indice de corectie, se va schimba si formula de calcul a pensiilor.
Cum va arata aceesta formula, nu stie nimeni la acest moiment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca după pensionare anticipată florinm58 florinm58 Am mare nevoie de un sfat priceput si sincer ,am fost sfatuit sa-mi depun dosarul de pensie anticipata ptr. ca acum , anul acesta sunt niste calcule mai ... (vezi toată discuția)
Cumpararea de vechime in munca e discriminatorie alexstaneci alexstaneci As dori sa aflu cum poate fi atacata ordonanta de urgenta care da posibilitatea cumpararii de vechime in munca pentru pensie , doar persoanelor care nu au ... (vezi toată discuția)
Buna seara! intrebarea mea se rezuma la indicele de corectie ... Liusea Morar Liusea Morar Buna seara! Intrebarea mea se rezuma la Indicele de Corectie ptr PENSIE - de 1.41; acesta este ptr tot anul 2020 (31 Decembrie)? Intreb aceasta, deoarece a ... (vezi toată discuția)