avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este necesar ca si cutiile cu contoarele de la gaz sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este necesar ca si cutiile cu contoarele de la gaz sa fie lasate ...

Este necesar ca si cutiile cu contoarele de la gaz sa fie lasate fara sa iti inchizi proprietatea cu gard? Am vazut complexe de case cu poarta inchisa cu telecomanda care au contoarele inauntru. Practic se pot accesa doar daca ii anunta cei de la gaze cand vin sa citeasca. Care este legea de fapt? As dori sa imi pun un gard mic la casa, dar contoarul este tocmai pe perete.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:45, 5 Iulie 2021
Puteti intreba furnizorul din zona.
Si la blocurile ce au interfon la intrare agentul trebuie sa sune pentru a avea acces la contoare...

Eu il am montat pe gardul de la poarta, cutia este montata in exterior, cu toate sigiliile afara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine suporta cheltuiala cu mutarea contorului de gaze din curte in afara proprietatii 80raducu 80raducu Doi vecini locuiesc in același corp de cladire dar au intrari separate. Acestia au instalația de gaze comuna,dar separată, in sensul că, pe conducta de ... (vezi toată discuția)
Ce soluȚii am in cazul În care nu vreau sĂ Îmi instalez interfon? PRIMARIARACOVA PRIMARIARACOVA Bună ziua! Locuiesc într-un bloc cu 16 apartamente ,fără să avem asociație de proprietari.Vecinii de la parterul blocului au decis să schimbe ușa de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am pe scara blocului un panou electric general care ... Alexandrugh Alexandrugh Bună ziua am pe scara blocului un panou electric general care este împărțit în mai multe sigurante este destul de vechi și funcționează pe sigurante cu ... (vezi toată discuția)