avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate gresit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate gresit

Va rog sa ma ajutati cu un sfat

In anul 1997 se elibereaza un Titlu de proprietate pentru mai multe parcele de teren situate in zone diferite pe raza com. GILAU , jud.Cluj.
Acum se descopera ca una dintre parcele nu are inscris corect nr. de lot si nr. de parcela .
De la primaria Gilau ni se spune ca acest teren este inscris in circuitul civil ( dar cred ca ei nu stiu daca e inscris sau nu )si ca se poate rezolva numai in instanta printr-o hotarare judecatoreasca.
Va rog, daca puteti sa ma lamuriti ce inseamna circuit civil si ce act ar trebui sa am pentru a demonstra ca este inscis in circuitul civil.

Cu multumiri,
Adriana Nila

Alte discuții în legătură

Rectificare titlu de proprietate NEVERMORE NEVERMORE Vă rog să-mi spuneţi dacă: la formularea unei acţiuni - în instanţă - de modificare a unui titlu de proprietate ( în sensul radierii unei parcele ... (vezi toată discuția)
Inscriere teren in cf dancantemir dancantemir Buna ziua In anul 2003 am dobandit prin cumparare (contract autentic) o suprafata de teren inscrisa intr-un TP eliberat in cd.Legii 18/1991. Recent am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.incercand sa fac o documentatie cadastrala, s-a descoperit ... AndreiEdy AndreiEdy buna ziua.incercand sa fac o documentatie cadastrala, s-a descoperit ca nr meu de parcela este inscris si in alt titlu de proprietate. Tot acum am descoperit ... (vezi toată discuția)