avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Vin cu o situatie dubioasa. Am achizitionat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Vin cu o situatie dubioasa. Am achizitionat un autovehicul ...

Buna ziua. Vin cu o situatie dubioasa. Am achizitionat un autovehicul al carui proprietar a decedat. Mostenitorul, a venit in tara si a obtinut un certificat de mostenire in care nu e trecut in mod specific acest autoturism. De asemenea, trebuie sa precizez ca mostenitorul nu are nationalitate romana. Masina, de asemenea, intr-un mod dubios nu apare pe rol fiscal la primarie dar totusi nu este radiata si s-a circulat cu ea pana anul trecut. Intrebarea este: cum as putea inmatricula masina, daca mostenitorul nu o poate trece la fiscal, neavand cetatenie? In continuare masina figureaza ca inmatriculata.

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autovehicul sh Alexpopescu2 Alexpopescu2 Problema mea este urmatoarea: Doresc sa achizitionez o motocicleta de la o persoana fizica, aceasta persoana fizica a achizitionat aceasta motocicleta la ... (vezi toată discuția)
Contraventie sau infractiune? ContSters155337 ContSters155337 Am cumparat un autoturism. A fost declarat la administratia financiara, am facut autentificarea auto dar nu l-am radiat de pe numele vechiului proprietar, mai ... (vezi toată discuția)
Un autovehicul neinscris pe numele meu poate fi dat la rabla George-Mihai George-Mihai Buna ziua, Inainte de a ma face de ras ca nu ma pricep, precizez ca am rasfoit \"enternetele\" pe toate partile vreo 5 zile si n-am gasit raspuns. Detin ... (vezi toată discuția)