avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua in urma unui lung proces pentru conducerea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua in urma unui lung proces pentru conducerea unui ...

Apel


Buna ziua in urma unui lung proces pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat am primit amânarea aplicării pedepsei . Acum aștept sa ajungă hotărârea judecătorească definitiva deoarece a rămas definitiva prin neapelare am făcut o cerere de urgentare pentru eliberarea hotărârii dar nimic , astăzi am sunat la judecătorie iar cei de acolo mi-au spus ca nu este definitiva deoarece celălalt inculpat a făcut apel . Eu am fost chemat la probațiune deja ceea ce înseamnă ca pentru mine a rămas definitiva . Ce as putea face pentru a primi acea hotărâre cât mai curând ținând cont ca am nevoie de ea pentru a mi se restitui permisul de conducere ?
Cel mai recent răspuns: stefanstanciu 97 , utilizator 21:47, 5 Iulie 2021
Daca nu ati declarat apel si a trecut termenul, a ramas definitiva pentru dvs.
Nu ati primit hotararea motivata ?


Nu am primit hotărârea motivata deși am făcut o cerere pentru eliberarea ei la îndrumarea domnului de la probațiune
Daca este motivata, trebuie sa o primiti.


Și atunci de ce mi se zice de la judecătorie ca nu este definitiva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua in urma unui lung proces pentru conducerea unui autovehicul ... stefanstanciu 97 stefanstanciu 97 Buna ziua in urma unui lung proces pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat am primit amânarea aplicării pedepsei . Acum aștept sa ajungă ... (vezi toată discuția)
Cai de atac art. 335 buturuga703 buturuga703 Buna seara, am si eu o intrebare . Sper ca cineva sa imi poata raspunde. Daca se presupune ca o persoana a condus un autovehicul fara a poseda permis de ... (vezi toată discuția)
Articolul 336 noul cod penal Florin3210 Florin3210 Salut, daca in baza art 336 cu aplicare in 396 am primit un an inchisoare si in baza art 83 amanarea aplicarii pedepsei cu inchisoarea pe o perioada de doi ... (vezi toată discuția)