avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna!Ajutooorr!!Am mare nevoie de un raspuns cat se ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna!Ajutooorr!!Am mare nevoie de un raspuns cat se poate de repede la urmatoarea ...

Buna!Am mare nevoie de un raspuns cat se poate de repede la urmatoarea intrebare. Am aproape 17 ani, familia mea nu este de acord cu relatia pe care eu o am de ceva timp, ce pot face ca sa declar ca iubitul meu ma poate intretine si poate avea grija de mine, el avand 21 de ani?Va rog din tot sufletul, fara sa judecati, am nevoie de un raspuns. Multumesc anticipat.
Deci, ma pot muta linistita fara sa ii fac probleme?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

El este major,nu este oninfractiune daca te muți cu el,era infracțiunea dacă avea relații sexuale cu tine pana la împlinirea vârstei de 15 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt minora si vreau sa fug de acasa Andreea florea Andreea florea Buna.. sunt minora in varsta de 14 ani.. vreau sa ma mut la iubitul meu .. dar parintii mei nu sunt de acord.. ce se intampla daca fug de acasa? Gen daca ... (vezi toată discuția)
Relatii sexuale intre o minora de 14 ani si un major de 18 Roxanaale Roxanaale Buna, am 14 ani si am am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu de 18 ani, am decis sa fug de acasa la el deoarece sunt insarcinata cu el, mama iubitului ... (vezi toată discuția)
Coruptie sexuala sau o simpla iubire? tudorsad tudorsad Buna ziua, am si eu o mare problema cu care ma confrunt si nu stiu ce sa mai cred. Nu de demult m-am indragostit de un baiat care are varsta de 15 ani si mama ... (vezi toată discuția)