avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa vand un auto, pe certificat de inm sunt eu si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa vand un auto, pe certificat de inm sunt eu si baietelul ...

Vreau sa vand un auto, pe certificat de inm sunt eu si baietelul meu minor coproprietar(in urma decesului sotiei a fost facuta dezbaterea mostenirii , avem certificate de mostenitor).intrebarea este cand fac contractul de vanzare sa pit da fiscalul noului proprietar mai trebuie sa i dau vro declaratie ceva sa poata inm el masina pe numele lui?

Alte discuții în legătură

proprietar decedat, vanzare autoturism muresan_maria muresan_maria as dori sa ma lamuriti cu urmatoarea problema: tatal meu a decedat de curand, a avut o masina inmatriculata pe numele lui, acuma in continuare ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto de la proprietar decedat valentinBr valentinBr buna ziua, trebuie sa cumpar un auto al carui proprietar in acte e decedat. mostenitoarele sunt 3, mama si 2 fete. care sunt pasii si actele ce-mi trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto dupa succesiune adrianstoica979 adrianstoica979 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns :) In urmatoarele zile se va dezbate succesiunea dupa moartea tatalui meu. Obiectul in cauza va fi o masina. ... (vezi toată discuția)