avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua.In cat timp de la incheierea divortului ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua.In cat timp de la incheierea divortului trebuie sa ...

Buna ziua.In cat timp de la incheierea divortului trebuie sa schimb contractele:de munca de furnizare servicii(curent,cablu tv,abonamente,credit banca), permis conducere avand in vedere ca nu prea conduc,dupa ce schimb C.I. cu numele anterior.

Alte discuții în legătură

Buna seara.in cat timp se schimba contractele de furnizare servicii(curent,cablu ... vladutileana@yahoo.com vladutileana@yahoo.com Buna seara.In cat timp se schimba contractele de furnizare servicii(curent,cablu tv,abonamente,etc),contract de munca,daca dupa pronuntarea divortului eu mi-am ... (vezi toată discuția)
Taxa tv pentru sc ce functioneaza in spatiu inchiriat OppenPub OppenPub Buna ziua, Reprezint o societate comerciala ce a primit o notificare de plata de la Televiziunea Romana conform articolului 4 din Legea 41/1994 prin care ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cablu tv si mentinere contract internet mateias mateias Buna seara, Am incheiat 2 contracte diferite cu acelasi furnizor, unul pentru furnizarea serviciilor de cablu TV si cel de al doilea pentru furnizarea ... (vezi toată discuția)