avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara.In cat timp se schimba contractele de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara.In cat timp se schimba contractele de furnizare servicii(curent,cablu ...

Buna seara.In cat timp se schimba contractele de furnizare servicii(curent,cablu tv,abonamente,etc),contract de munca,daca dupa pronuntarea divortului eu mi-am reluat numele anterior dupa ce imi schim C.I.;ce se intampla daca le schimb mai tarziu,toata acestea fiind pe numele meu fiind casatorita.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 10 Iulie 2021
C.i.m. nu se schimba ... aduceti doar la cunostinta, in scris, angajatorului ca incepand cu data de ...v-ati schimbat numele . Atasati la instiintare copie C.I. si , eventual, copia hotararii de divort.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Iulie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.in cat timp de la incheierea divortului trebuie sa ... vladutileana@yahoo.com vladutileana@yahoo.com Buna ziua.In cat timp de la incheierea divortului trebuie sa schimb contractele:de munca de furnizare servicii(curent,cablu tv,abonamente,credit banca), permis ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de munca,după căsătorie. SashaAnastasia74 SashaAnastasia74 Pot cere modificarea contractului de muncă după ce a fost suspendat pentru creștere copil? Eu înainte să intru în creștere copil aveam numele de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.sunt in divort de comun acord cu sotul.locuim intr=un ... vladutileana@yahoo.com vladutileana@yahoo.com Buna ziua.Sunt in divort de comun acord cu sotul.Locuim intr=un apartament pe care eu l=am primit de la parintii mei care nu mai sunt in viata ,dar cu contract ... (vezi toată discuția)