avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare contract de munca,după căsătorie.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare contract de munca,după căsătorie.

Pot cere modificarea contractului de muncă după ce a fost suspendat pentru creștere copil?
Eu înainte să intru în creștere copil aveam numele de fată,dar contractul era pe numele fostului soț.
Eu vreau să știu dacă mi se poate modifica contractul cu datele actuale?
Sunt căsătorită cu alt nume.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:04, 9 Iunie 2017
Pentru situatia mentionata de dvs., va trebui doar sa aduceti la cunostinta angajatorului schimbarea numelui printr-o adresa la care atasati copia C.I. si copia certificatului de casatorie.

Acesta va opera modificarea numelui in REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume justice86 justice86 Buna ziua.Daca imi schimb numele datorita faptului ca ma casatoresc trebuie ca angajatorul sa imi faca un act aditional la contractul de munca in care sa ... (vezi toată discuția)
Buna seara.in cat timp se schimba contractele de furnizare servicii(curent,cablu ... vladutileana@yahoo.com vladutileana@yahoo.com Buna seara.In cat timp se schimba contractele de furnizare servicii(curent,cablu tv,abonamente,etc),contract de munca,daca dupa pronuntarea divortului eu mi-am ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume in buletin ionela11 ionela11 Buna ziua, Daca un salariat se casatoreste si aduce un buletin cu numele nou.....trebuie sa i se faca un act aditional la cim cu schimbarea numelui..sau ... (vezi toată discuția)