avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Politistul nu a eliberat PV pentru accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Politistul nu a eliberat PV pentru accident auto

Buna ziua. Tatal meu a fost implicat intr-un accident rutier minor si a fost la politie impreuna cu cel vinovat. Acolo politistul a intocmit un proces verbal pe care l-a inmanat celui vinovat si tatalui meu i s-a dat o copie dupa RCA-ul vinovatului si o autorizare de reparatie, spunand ca are tot ce-i trebuie pentru a repara masina. Dupa cateva zile cand a mers la asigurator pentru constatare i s-a cerut si procesul verbal de constatare a accidentului de la politie. Tata a mai facut un drum la sectia de politie (80 km dus-intors si tata are 78 de ani) si la cererea lui de a i se inmana un exemplar din PV i s-a spus ca nu se poate pe motiv ca PV contine CNP-ul celuilalt implicat in accident si nu il poate da. Ce poate tatal meu sa faca acum ? Cum poate intra in posesia PV ? Politistul este obligat sa-i inmaneze si lui PV daca nu este vinovat ?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 6 Iulie 2021
draghicihome, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:18, 7 Iulie 2021
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asiguratorul poate solicita o copie de la clientul sau, cel vinovat. Oricum trebuie sa-l contacteze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen limita de depunere a plangerii in cazul unui accident rutier? maharvey maharvey pe data de 05.12.2008 am avut un accident soldat cu avarierea ambelor masini. pana la aceasta data politia nu a stabilit nimic. in cate zile pot depne ... (vezi toată discuția)
Accident în lanț Dragos1900 Dragos1900 Bună seara și Paște fericit tuturor! Ieri am fost implicat într-un accident rutier în lanț. Adică la câteva mașini în fața mea cineva a vrut să ... (vezi toată discuția)
Vinovatul accidentului auto refuza sa-mi prezinte o copie rca jjwar jjwar Buna Ziua, Am fost implicat intr-un accident rutier cu daune materiale fara victime impreuna cu alti 2 soferi. Politia a constatat accidentul si a gasit ... (vezi toată discuția)