Buna ziua , am in posesie impreuna cu sotia , o casa si o suprafata de teren destul de mare.Langa noi un anumit antreprenor a construit un cartier , care nu respecta cerintele de urbanism , respectiv drum privat.Din acest motiv , incearca cu orice pret sa cumpere o parte din terenul nostru pt a se extinde in lateralul nostru . Cu alte cuvinte ar dorii sa ne inconjoare. Noi nu dorim sa vindem terenul , caci nu ne merita si nu vrem sa facem afaceri cu acest individ . Din ceea ce ne dam seama , acum incearca sa afle unde lucram si eu si sotia pt a ne face rau (probabil de a ne forta sa demisionam) . Mai mult decat atat prin zona au inceput sa circule diferiti interlopi (cunoscuti) . As dori sa stiu ce putem face sa ne asiguram ca nu se intampla ceva rau , sau sa ne trezim seara la usa cu notar , cumparator etc si alte persoane pt a ne forta sa vindem terenul . Mentionez ca este o chestiune foarte serioasa , acest individ a insistat si dat spaga la Electrica , la DelgazGrid, la primaria din localitate pentru a nu reusi sa ne racordam la utilitati (Canalizare , gaz electricitate ) .Orice raspuns si sfat este binevenit .