avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Forțați să vindem teren, e posibil ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Forțați să vindem teren, e posibil ?

Buna ziua , am in posesie impreuna cu sotia , o casa si o suprafata de teren destul de mare.Langa noi un anumit antreprenor a construit un cartier , care nu respecta cerintele de urbanism , respectiv drum privat.Din acest motiv , incearca cu orice pret sa cumpere o parte din terenul nostru pt a se extinde in lateralul nostru . Cu alte cuvinte ar dorii sa ne inconjoare. Noi nu dorim sa vindem terenul , caci nu ne merita si nu vrem sa facem afaceri cu acest individ . Din ceea ce ne dam seama , acum incearca sa afle unde lucram si eu si sotia pt a ne face rau (probabil de a ne forta sa demisionam) . Mai mult decat atat prin zona au inceput sa circule diferiti interlopi (cunoscuti) . As dori sa stiu ce putem face sa ne asiguram ca nu se intampla ceva rau , sau sa ne trezim seara la usa cu notar , cumparator etc si alte persoane pt a ne forta sa vindem terenul . Mentionez ca este o chestiune foarte serioasa , acest individ a insistat si dat spaga la Electrica , la DelgazGrid, la primaria din localitate pentru a nu reusi sa ne racordam la utilitati (Canalizare , gaz electricitate ) .Orice raspuns si sfat este binevenit .

Multumesc

Alte discuții în legătură

Pot cere daune materiale si morale in acest caz? andreipotorac andreipotorac Buna stimati avocati! Doresc sa aflu daca pot solicita daune materiale si morale, pentru o problema care se intinde deja de multi ani de zile, si imi ... (vezi toată discuția)
Racordare apa si canal nevoie autorizatie de construire da sau nu? roman111 roman111 Va adresez o intrebare la care nu am vazut nicaieri raspuns pe forumuri. Imobilul nostru este bransat la magistrala de apa. Exista si un contract de bransament ... (vezi toată discuția)
Caut un teren care să se încadreze în bugetul meu dar ce am găsit e teren agricol, însă într-o zonă în continuă dezvoltare. ce părere aveți, se poate construi? Andreea cip Andreea cip Buna seara..caut urgent un spatiu sa incep o casa si am gasit..pentru bugetul meu..dar am citit pe net si se poate sa nu pot construi..terenul este ... (vezi toată discuția)