avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! Sunt Căsătorită de 1 an cu soțul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Sunt Căsătorită de 1 an cu soțul ...

Bună seara! Domnule avocat Sunt Căsătorită de 1 an cu soțul meu și avem împreună 2 copii de 1 anișor ,soțul meu este foarte violent verbal și chiar lovindu mă o data dar am trecut cu vederea ,certurile persistă zi de zi și as dori să închei această căsătorie. El mă amenință că îmi ia copii neavând o casa a mea el având casa lui ,animale dobandite înaintea căsătoriei și lucrează în construcții are o echipa dar fără acte..Ce pot face ? Aproape zi de zi mă umilește din c...și alte cuvinte nu mă scoate.
Unde ați putea pleca cu minorii?
Aș putea pleca cu copii la mama mea .M ar putea ajuta să stea ea cu copii și eu să îmi găsesc un serviciu
Aveti vreo sursa de venit?
Daca da si chiar daca nu, puteti lua copiii si pleca la parinti.
Puteti apela si la politie daca vine si face scandal, cere ordin de protectie...

Puteti apela la avocat pentru a demara procesul de divort, nu cred ca o sa va intelegeti amiabil si sa mergeti la notar.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În cazul acesta nu aveți cum să pierdeți custodia copiilor, deoarece prin locuirea la mama dvs le asigurați copiilor o locuință, iar prin veniturile pe care le veți încasa atunci când vă veți angaja veți asigura copiilor o situație materială corespunzătoare. În plus, în afară de supravegherea copiilor, probabil că părinții vă vor ajuta și cu bani, iar asta este un aspect pozitiv.

SLUMINITA a scris:

Aș putea pleca cu copii la mama mea .M ar putea ajuta să stea ea cu copii și eu să îmi găsesc un serviciu

3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mare atenție!
Lucrurile s-au schimbat mult în iultima vreme și femeile pot pierde custodia în mod egal.cu bărbatul.
Deci, o abordare bazata pe faptul ca femeia câștigă este deja depășită de ceva vreme.
Contează foarte mult dacă tatăl.se.lupta sau nu sa obțină copilul.
Daca tatăl.are bani va poate tine 3-4 ani în proces, asa cum fac eu când apar tatii.

În speta, daca va angajati și aveți unde sa locuiți cu pregătirea foarte bună a procesului puteti câștigă dar nu doar ca sunteți mama.Mare atenție!
Ultima modificare: Luni, 12 Iulie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Custodie minor Cătălin090987 Cătălin090987 Bună seară cum pot obține custodia totala la copil are 1 an și 7 luni de mama la fetita m am despărțit acum 2 luni am aflat ca ea își refacuse viata cu ... (vezi toată discuția)
In caz de divorț cu copii minorii cine este mai avantajat sa ... Un om printre oamenii Un om printre oamenii In caz de divorț cu copii minorii cine este mai avantajat sa primeasca custodia copiilor minori,si daca costodia este luata de unul dintre,parinti acesta ... (vezi toată discuția)
Cum pot avea toate drepturile legale asupra copilului? StefaniaRoxana2230 StefaniaRoxana2230 Bună ziua. Am o fetita de 2 luni și jumatate si mi-aș dori sa am toate drepturile din punct de vedere juridic asupra ei (ieșiri din tara, înscrierea la ... (vezi toată discuția)