avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru fara intabulare. Buna ziua! Cum se procedeaza ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru fara intabulare. Buna ziua! Cum se procedeaza in situatia in care o casa are cadastrul ...

Buna ziua!

Cum se procedeaza in situatia in care o casa are cadastrul facut in urma cu cativa ani, insa nu si intabularea ?
Daca se doreste intabularea, trebuie refacut cadastrul (casa nu a suferit nicio modificare, deci schita este valabila) ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:59, 12 Iulie 2021
se ia legatura cu persoana care a facut cadastrul, se verifica motivele/ cauzele si se imputerniceste sa continue demersurile.
la intrebarea 2, raspunsul este depinde: de unele intabulari noi care au fost inregistrate intre timp sau de schimbarea legislatiei. mai pot exista si alte impedimente (lucrari expirate, etc.) o schita poate fi inca valabila, dar daca ea n-a fost depusa in termen, trebuie refacuta, chiar daca se copiaza cea veche.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! dețin casa _ urmare a unui proces de partaj ( tranzacție ... DaDire DaDire Buna ziua! Dețin casa _ urmare a unui proces de partaj ( tranzacție încheiată în anii \'90) O pot vinde sau dona unuia dintre copiii mei _( sau unui ... (vezi toată discuția)
Intabulare apartament cu cadastru mai vechi cyan cyan Detin un apartament pentru care a fost facut cadastru in anul 2003 dar nu a fost intabulat la vremea respectiva. Se poate face intabularea cu cadastrul vechi ... (vezi toată discuția)
Cadastru tecu63 tecu63 In luna noiembrie 2010 am contactat o persoana autorizata pentru a efectua cadastrul unui imobil ce imi apartine dar care este nelocuit.S au facut masuratorile ... (vezi toată discuția)