avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat fiscal coproprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat fiscal coproprietar

Buna ziua. In cazul in care detin un imobil in coproprietate cu un alt membru al familiei si am decis sa ii vand partea mea acestuia din urma, este nevoie doar de certificatul fiscal pe numele meu?

Alte discuții în legătură

Teren cumparat cu chitanta de mana alexa67 alexa67 Buna seara. In 1997 am cumparat un teren cu acte de mana, pe care ulterior l-am pierdut pentru ca mostenitorii vanzatorului au dat mostenirea in judecata si ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzare-cumparare apartament catyusha26 catyusha26 Buna ziua, Imi poate spune cineva ce acte sunt necesare in momentul in care vrei sa cumperi un apartament , pe a actul propriu zis de vanzare cumparare, ce ... (vezi toată discuția)
Trecere apartament pe numele nepotului ma_ingr_ash ma_ingr_ash Salut, Bunicii mei vor sa treaca apartamentul lor pe numele meu. Mentionez ca sunt singur si la parinti si la bunici. Am auzit ca se poate face in mai multe ... (vezi toată discuția)