avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, de cand se fac plățile la stimulent de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, de cand se fac plățile la stimulent de inserție ...

Buna ziua, de cand se fac plățile la stimulent de inserție cu suma de 1500 de lei ? Ca am sunat la ajpis și mă tot mint am sunat luna trecută și mi au spus că luna asta și sa făcut plata tot cu 650 de lei I am sunat din nou și mi a spus că luna viitoare o să facă plata nu stiu ce sa mai cred .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:04, 8 Iulie 2021
În vederea acordării stimulentului de inserție potrivit noilor prevederei, de la data intrării în vigoare a prevederilor, persoanele depun o nouă cerere în termen de 30 de zile lucrătoare de la această dată.

În situația în care se depășește termenul prevăzut mai sus, stimulentul de inserție se acordă de la data depunerii cererii.
Ultima modificare: Joi, 8 Iulie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am o altă nelămurire în ceea ce privește stimulentul ... corina1205 corina1205 Bună ziua! Am o altă nelămurire în ceea ce privește stimulentul de inserție... Soțul meu, a beneficiat timp de 1 an si 11 luni, de stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, eu mi-am reluat activitatea inainte ca bebe sa implineasca ... andreea.emilia1986 andreea.emilia1986 Buna ziua, Eu mi-am reluat activitatea inainte ca bebe sa implineasca 6 luni insa la data de 17 mai cand a intrat in vigoare marirea stimulentului copilul ... (vezi toată discuția)
Modificarea legii privind acordarea stimulentului de inserție corina1205 corina1205 Bună ziua! Noua lege privind acordarea stimulentului de inserție, in valoare de 1500 Ron/ 650 Ron după caz, se aplică și celor care deja beneficiază de ... (vezi toată discuția)