avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Mobilitate Academica
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Mobilitate Academica

Buna ziua,
Scriu acest mesaj in speranta ca ma veti putea ajuta cu o informatie legata de mobilitatea academica permanenta. Sunt studenta la Facultatea de Medicina si Farmacie Oradea si am inaintat un dosar de transfer catre Universitatea de medicina din Bucuresti. Intrebarea mea este, in cazul in care eu ma aflu pe un loc bugetat , acesta se va lua in considerare in procesul transferului? Locul bugetat urmeaza studentul la Universitatea catre care doreste sa se transfere?

Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 8 Iulie 2021
AlexandraBularca, utilizator

Alte discuții în legătură

Transfer de la facultatea de drept ubb la facultatea de drept bucuresti Gerlobin Gerlobin Buna ziua! Sunt student la drept la buget in anul 1 la UBB din Cluj-Napoca. Din probleme personale, cu toate ca sunt din apropierea Bucurestiului, am fost ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la o facultate la alta gabrielion gabrielion Buna ziua! Suntem din Bucuresti.Baiatul meu a intrat in 2015 la particular,la Universitatea Valahia Targoviste,la buget,sectia pedagogie muzicala..Din ... (vezi toată discuția)
Transfer facultatea de drept outofspace outofspace Buna ziua. Imi cer scuze daca nu am postat mesajul in categoria potrivita. Am si eu o mica problema si as dori sa fiu ajutat cu niste informatii. Sunt ... (vezi toată discuția)