avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Trecerea de la o facultate la alta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Trecerea de la o facultate la alta

Buna ziua! Suntem din Bucuresti.Baiatul meu a intrat in 2015 la particular,la Universitatea Valahia Targoviste,la buget,sectia pedagogie muzicala..Din pacate,anul acesta nu a trecut in anul trei,deoarece a ramas la o materie...Poate,la anul,sa treaca la orice alta institutie de invatamant superior in Bucuresti?Exemplu aiurea,Agronomie,sectia management.Daca da,care sunt conditiile si ce trebuie facut?Va multumesc mult!La revedere!
Cel mai recent răspuns: gabrielion , utilizator 10:16, 11 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit Metodologiei privind mobilitatea academica a studentilor, studentii se pot transfera de la o universitate la alta sau isi pot efectua un semestru sau un an de studii la o alta universitate "in baza unor acorduri interinstitutionale" si "numai cu acceptul" celor doua institutii de invatamant superior - cea de la care pleaca si cea la care urmeaza sa continue cursurile.

Ordin nr. 651 din 19 noiembrie 2014 pentru aprobarea Metodologiei privind mobilitatea academică a studenţilor
[ link extern ]
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer de la facultatea de drept ubb la facultatea de drept bucuresti Gerlobin Gerlobin Buna ziua! Sunt student la drept la buget in anul 1 la UBB din Cluj-Napoca. Din probleme personale, cu toate ca sunt din apropierea Bucurestiului, am fost ... (vezi toată discuția)
Incadrare salarizare "studii scurta durata"sau "superioare" mihaiioana mihaiioana Sunt angajata in sistemul de invatamant preuniversitar in functia de ,,secretar sef,, absolventă a Universităţii Ploiesti, Facultatea de Inginerie ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate transfera studentul de la o facultate la alta? caraghe caraghe as dori sa stiu daca este posibil transferul unui student de la o facultate de medicina privata, acreditata ,din bucuresti, la o alta de medicina de stat ,tot ... (vezi toată discuția)