avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... La o hotarare definitiva de tagada a paternitatii in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

La o hotarare definitiva de tagada a paternitatii in favoarea ...

La o hotarare definitiva de tagada a paternitatii in favoarea copilului in care tatal tagaduit nu este de fapt tatal biologic.
se mai poate face ceva?
o actiune in contestare filiatie?
Tatalui ia venit somatie pt plata pensiei de intretinere.
El sustine ca nu este adevaratul tata, ce poate face pt a nu plati pensia de intretinere.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:07, 9 Iulie 2021
nu prea inteleg ce s-a intamplat la proces..
parintii au fost casatoriti ?
Da. Au divortat in 2017, copilul s-a nascut in 2019.
Tatal nu s-a prezentat la proces intrucat nu a stiut despre ce este vorba.
Pai daca au divortat in 2017, copilul s-a născut in 2019 ce treaba mai are fostul sot?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa mergeți cu hotărârile judecătorești și ce alte acte mai aveți pentru a se vedea ce se poate face și în ce condiții.
Sunt mai multe aspecte juridice de verificat în concret cu actele în fata.

Claudiu Lascoschi
BUCUREȘTI
Multumesc!
Dar ce face cu somatia de executare silita? Expira termenul.
Incepe sa plateasca pensia?

Alte discuții în legătură

Prezentare la divort g_abryela g_abryela Buna ziua.Am si eu cateva intrebari.Cererea de divort s-a depus de comun acord, avem termenul pe 19 ianuarie si tocmai m-a anuntat ca atunci nu se afla in ... (vezi toată discuția)
Paternitate someone someone Buna! Am si eu o problema. Un prieten are un copil cu o tanara, ce nu era inca divortata in momentul conceptiei. Copilul s-a nascut pe parcursul procesului de ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii (multumim anticipat) tavipanciu tavipanciu buna seara.avem si noi o problema.dupa cum spune titlul , avem un copil (nascut in timpul casatoriei sotiei) si nu stim exact cum sa procedam pas-cu-pas pentru ... (vezi toată discuția)