avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vecinii nu sunt de acord să îmi dea semnatura pt ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vecinii nu sunt de acord să îmi dea semnatura pt functionare non stop.

Buna ziua , de curând am deschis o shaormerie non stop .Fast food-ul este într-o curte si pe un bulevard destul de circulat spun asta deoarece sa se inteleaga ca zgomotul există deja ! Problema este ca proprietarul nu se intelege cu vecinii , iar aceștia nu sunt de acord să îmi dea semnatura pt functionare non stop , ce pot face ? Multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 9 Iulie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Va rog un sfat! deranj provocat de un fast food vldstf vldstf langa locuinta mea se afla un imobil cu etaj. la parter s-a deschis de mai mult timp un fast food, iar proprietarul imobilului locuieste la etaj. de cand s-a ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor !!! gabordorina gabordorina Buna ziua, Daca ma poate lamuri cineva .... Am inchiriat un spatiu comercial la casa. Are intrare direct din strada. Exista acordul vecinilor pentru ... (vezi toată discuția)
Curte comuna raf09 raf09 Buna ziua, locuiesc intr-o cladire ce are curte comuna, iar intr-un spatiu de la parter s-a deschis o carmangerie. In curte acest magazin are un frigider ... (vezi toată discuția)