avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Ce este de facut in cazul in care am ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Ce este de facut in cazul in care am comandat si platit ...

Buna ziua,
Ce este de facut in cazul in care am comandat si platit in avans un colet din Statele Unite de pe un site, dar acesta nu a ajuns niciodata? A ajuns in Romania, dar nu a fost livrat niciodata. Din cate am citit despre aceasta firma, este frecvent sa refuze returnarea banilor.
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 22:56, 14 Iulie 2021
consemnati pierderea. nu cumparati de la firme straine necunoscute/ mici/ din tari despre care stiti ca sunt nesigure. inclusiv unele din UE. asta din experienta. daca vreti neaparat cate ceva, folositi dealerii mari. contrar, deplasati-va personal.
Buna seara,
De unde știți că a ajuns in Romania? Aveți un număr de AWB?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare debite buna ziua, am comandat un produs online. produsul ... zsoli71 zsoli71 Recuperare debite Buna ziua, Am comandat un produs online. Produsul l-am returnat in termenul legal de 14 zile de la data primirii produsului. Returul a ... (vezi toată discuția)
Colet pierdut Cineva94 Cineva94 Buna ziua. Am comandat un colet din UK in valoare de 900 de lei pe care mi l a pierdut firma de curierat si momentan nu l gasesc. AWB UL meu a fost pus pe alt ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani pe un colet comandat on line. anabobyuta anabobyuta Bună ziua! Am si eu urmatoarea speță. In data de 21.11.2019 am primit un colet , o pompa de compresor, comandat de mine la firma XTRA SHOP. Coletul a fost ... (vezi toată discuția)