avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am incheiat o promisiune de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am incheiat o promisiune de vanzare-cumparare cu vanzatori ...

Buna ziua,
Am incheiat o promisiune de vanzare-cumparare cu vanzatori in luna mai iar termenul maxim este sfarsitul lunii iulie. Am contactat vanzatorii sa pregateasca actele pentru incheierea vanzarii si am descoperit ca acestia nu au facut declaratiile de impunere dupa succesiune. Aceste declaratii ne sunt necesare pt eliberarea certificatelor fiscale si termenul dat pt prelucrarea lor este de 45zile.
Ce se poate face incat sa prelungim termenul din promisiune?
Ce consecinte pot avea in calitate de cumparator?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:52, 9 Iulie 2021
Termenul poate fi prelungit printr-un act adițional încheiat la notarul care a autentificat promisiunea.
Da, termenul se poate prelungi amiabil dar ce veti face daca tot vor bate apa in piua?
Ar fi indicat sa aveti si avocat daca vreti sa puneti ceva presiune pe vanzatori si va grabiti cat de cat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesitate incheiere act aditional Ionut Moncea Ionut Moncea Buna ziua, Doresc sa cumpar un loc de parcare, am incheiat o promisiune de vanzare-cumparare care a expirat in luna Noiembrie 2017 dar nu am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Modificare preț apartament într-un imobil în construcție. este normal să mi se ceară bani în plus față de prețul din antecontract? stelianmarian stelianmarian Buna. Cu cateva luni in urma am semnat un antecontract pentru un apartament si am platit in avans cu bani cash tot apartamentul. S-a calculat contravaloarea in ... (vezi toată discuția)
Avans prima casa AncaMadalinaUreche AncaMadalinaUreche Bună ziua. Am făcut o promisiune de vânzare cumpărare pentru a achiziționa un apartament prin prima casa. Din păcate procedura este foarte greoaie iar ... (vezi toată discuția)