avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua ,daca am plătit creditorului suma ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua ,daca am plătit creditorului suma restanță de 1100lei ...

Buna ziua ,daca am plătit creditorului suma restanță de 1100lei tot eu trebuie sa plătesc si onorariul de 500lei al executorului din moment ce eu nu am apelat la serviciile lui ?
Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Iulie 2021
Cosmindragomir, utilizator
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 10:25, 14 Iulie 2021
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, tot dvs plătiți deoarece creditorul a apelat la serviciile executorului motivat de neplata sumei restante.
Buna ziua,

Din păcate, da, deoarece prin faptul că nu ați achitat la timp l-ați determinat pe creditor sa apeleze la serviciile unui executor judecătoresc, astfel că sunteți răspunzător de acoperirea costurilor.

Trebuie doar sa știți exact ce reprezintă suma de 500 lei solicitata de executor (de ex: taxe postale, taxe de timbru, cheltuieli necesare desfășurării executării silite, onorarii) întrucât limitele minimale și maximale ale onorariului pe care îl poate solicita sunt prevăzute de Ordinul 2550/2006.
Ultima modificare: Duminică, 11 Iulie 2021
Andreea Dana Fodor , Avocat
Multumesc

Andreea Dana Fodor a scris:

Buna ziua,

Din păcate, da, deoarece prin faptul că nu ați achitat la timp l-ați determinat pe creditor sa apeleze la serviciile unui executor judecătoresc, astfel că sunteți răspunzător de acoperirea costurilor.

Trebuie doar sa știți exact ce reprezintă suma de 500 lei solicitata de executor (de ex: taxe postale, taxe de timbru, cheltuieli necesare desfășurării executării silite, onorarii) întrucât limitele minimale și maximale ale onorariului pe care îl poate solicita sunt prevăzute de Ordinul 2550/2006.

Cu plăcere
@cosmin Va doare, stiu! Bravo lui, a fost mai dibaci ca dvoastra, ba mai mult, v-a ars unde va doare cel mai tare, la bani! P.S. Nu v-am banuit nicio clipa ca ati fi avut intentia sa va sustrageti de la plata, a fost doar o ne-ntelegere.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iulie 2021
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri executare silita robertsega32 robertsega32 Care ar fi costurile executarii silite, pentru debitor, la suma de 250 milioane? Nu reusesc sa gasesc nicaieri. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Abuz comision executor judecatoresc ContSters249161 ContSters249161 Buna ziua! Am fost debitor intr-o executare silita, creanta executata fiind de 15.000lei. Din cate stiu, comisionul executorului judecatoresc (pe care tot eu ... (vezi toată discuția)
Comision executor judecatoresc ? AndreiPerianu AndreiPerianu Buna ziua, As avea o intrebare, sunt persoana fizica autorizata, si in vara anului trecut am semnat un contract de prestari servicii cu o alta societate ... (vezi toată discuția)