avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Un permis conducere obtinut în Italia poate fi anulat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Un permis conducere obtinut în Italia poate fi anulat dacă ...

Un permis conducere obtinut în Italia poate fi anulat dacă timp de 3 ani nu s a făcut reînnoirea sa in italia
Cel mai recent răspuns: Andreea Dana Fodor , Avocat 09:18, 11 Iulie 2021
Buna ziua,

Fiind un document emis de autoritățile italiene, se supune dispozițiilor legale din statul emitent.

Prin urmare, cred că ați avea mult mai multe șanse de a obține un răspuns la întrebarea dvs daca ați întreba pe un site italian asemănător acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis de conducere italian sbk_77 sbk_77 Problema mea este urmatoarea: in anul 2002 locuiam in Italia si am preschimbat permisul de conducere romanesc cu unul italian, deci cel romanesc a devenit ... (vezi toată discuția)
Anularea dreptului de a conduce si eliberarea unui nou permis spicke spicke Am si eu o intrebare, al carui raspuns nu am reusit sa-l gasesc nicaieri. In anul 2009 mi-a fost anulat dreptul de a conduce in urma infractiuni de ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat in italia emilromania emilromania Am si eu o foarte mare rugaminte si anume: In 2009 fiind rezident in Italia am ramas fara permis (suspendat) pentru o perioada de 1 an (motivul a fost doua ... (vezi toată discuția)