avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, in baza carei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, in baza carei legi cei de ...

Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, in baza carei legi cei de la primarie, de la disciplina in constructii, pot intra la tine in casa daca tu nu esti de acord? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Înțelegere nerespectata Rodica230405 Rodica230405 Buna ziua, am si eu o problema. Langa mine s-a construit un bloc pentru care am semnat o înțelegere cu privire la distanta minima si posibilitatea de a îmi ... (vezi toată discuția)
Diverse probleme legate de o constructie fara autorizatie biliargiul biliargiul In primul rand buna ziua. In al doilea rand as dori consilierea dumneavoastra in urmatoarea situatie.Locuiesc intr-o casa construita de tatal meu fara ... (vezi toată discuția)
Are sau nu dreptate sa ridice doi pereti din bca la intrarea in scara daca nu detine autorizatie de constructie? Asofiei Marius Ionut Asofiei Marius Ionut Buna ziua tuturor! Va rog sa ma lamuriti intr-o speta! Daca, asociatia de locatari, a ridicat la intrarea in scara, doi pereti din BCA (doar pentru ca o vecina ... (vezi toată discuția)