avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Înțelegere nerespectata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Înțelegere nerespectata

Buna ziua, am si eu o problema.
Langa mine s-a construit un bloc pentru care am semnat o înțelegere cu privire la distanta minima si posibilitatea de a îmi putea renova casa(stil calcan). Înțelegerea nu a fost semnata la notariat ci în incinta primăriei. Aceste condiții nu au fost respectate.

Îmi puteți spune unde găsesc acest act semnat? Socrii mei nu au primit o copie, iar primăria imi spune ca nu știu despre ce este vorba si disciplina in construcții a spus ca NU mai pot intra in posesia lui fiindcă este la arhiva.
Daca imi poate oferi cineva din București consultanta in aceasta problema va rog sa ma contactați!

Mulțumesc anticipat pentru ajutor
Ultima modificare: Marți, 10 August 2021
Rodica230405, utilizator
Cel mai recent răspuns: Rodica230405 , utilizator 09:18, 12 August 2021
Buna ziua,

Sunt multe elemente care lipsesc pentru a se pronunta o opinie. In primul rand, cine a semnat documentul? cu cine a fost semnat? cine a construit blocul?imprejurarile in care a fost semnat documentul.

Daca documentul se afla in arhiva primariei, puteti solicita o copie a acestuia.

Cu stima,
av. Jasmine Oancea
Mulțumesc pentru răspuns.
Actul a fost semnat de vecini. Din câte am înțeles de la primărie, pentru a se construi un bloc este nevoie de acordul celor din jur.

A fost semnat la primărie, la pud si bănuiesc ca se afla la arhiva. Dar cei de la primărie au spus ca nu au ei asa ceva.... Adevărul ca nici nu s-au arătat foarte dornici sa ma ajute.
Disciplina in construcții a spus ca deși se afla la arhiva nu am dreptul sa solicit o copie...

Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine a scris:

Buna ziua,

Sunt multe elemente care lipsesc pentru a se pronunta o opinie. In primul rand, cine a semnat documentul? cu cine a fost semnat? cine a construit blocul?imprejurarile in care a fost semnat documentul.

Daca documentul se afla in arhiva primariei, puteti solicita o copie a acestuia.

Cu stima,
av. Jasmine Oancea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respectare conventie prin notariat eelenastan eelenastan Buna ziua, Am semnat o Conventie prin notariat, prin care vecinul meu urma sa construiasca un imobil si sa respecte mai multe puncte prin acel act. Atat in ... (vezi toată discuția)
Construire pe teren ingust - front stadal 11ml wai wai Buna ziua, Rog a fi consiliat, daca este posibil, in urmatoarea speta: - sunt in faza cumpararii unui teren cu urmatoarele caracteristici: 300 mp, front ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinului pentru constructie alpet alpet Buna ziua, Am achizitionat un teren in Bucuresti si vreau sa construiesc o casa P+M. Terenul are o deschidere de 9 m si una din casele vecine este pe ... (vezi toată discuția)