avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizații punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizații punct de lucru

Buna ziua.

Urmează sa deschid un punct de lucru pe cod CAEN 6201 in orașul Brasov. Spațiul comercial se afla la demisolul unui bloc și nu prea sunt lămurit ce autorizații as avea nevoie. Am tot căutat un consultant care sa îmi ofere aceste informații dar nu am găsit.
Din ce am găsit online, as avea nevoie de autorizație de funcționare de la primărie și autorizație ITM. Stiti cumva dacă mai am nevoie și de altceva?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Felicia Epure , Consilier juridic 13:39, 14 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Codul CAEN 6201 presupune activitati de realizare a software-ului la comanda (software orientat client), prin urmare nu consideram ca sunt necesare astfel de autorizatii.

O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen neautorizate Engadin Engadin Am infiintat o firma in 2018, activitatea principala fiind Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client), cod CAEN 6201. De atunci ... (vezi toată discuția)
Coduri caen ii romulusg romulusg Buna ziua. Am citit multe post-uri pe acest forum cu privire la cate coduri caen ai dreptul pe un ii, insa, pentru pozitia mea, am fost mai mult nelamurit dupa ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa cfv1000 cfv1000 Buna ziua Am nevoie sa imi fac un PFA si am nevoie de niste informatii. PFA-ul e pentru presatari servicii - programare web. Sunt web developer. Din cate ... (vezi toată discuția)