avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Coduri CAEN neautorizate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Coduri CAEN neautorizate

Am infiintat o firma in 2018, activitatea principala fiind Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client), cod CAEN 6201. De atunci am facturat servicii IT. Recent am aflat ca ar fi trebuit sa autorizez codurile CAEN. Am contactat o firma care ma ajuta sa depun actele pentru autorizare. Dar as vrea sa stiu ce se poate intampla din punct de vedere legal daca am facturat fara sa am codurile CAEN autorizate ?
Ultima modificare: Joi, 22 Decembrie 2022
Engadin, utilizator
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 00:33, 25 Decembrie 2022
Pai daca activitatea principala din certificat e 6201 cum nu e autorizat la ONRC? Alta autorizare nu mai ai nevoie la codul ala din cate stiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E posibil pfa la norma de venit care are si coduri caen in sistem real? vladonne vladonne Doresc sa infiintez un PFA la norma de venit cu codul CAEN principal 6201 - [i]Activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software ... (vezi toată discuția)
Activitati de proiectare hardware si software, coduri caen. voi cum ati face ? propolis propolis Salutare, Am dezvoltat un dispozitiv/sistem hardware, mai exact un tester de baterii de laptop cat si 2 programe software: un program software este ... (vezi toată discuția)
Cod caen 6201 nicol_stnn nicol_stnn Buna ziua, am nevoie de ceva ajutor... Trebuie sa infiintez o firma Caen principal 6201, ca sa pot incheia un contract cu o fima unde fac Activitati de ... (vezi toată discuția)