avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Mă confrunt cu o poprire din partea ANAF ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Mă confrunt cu o poprire din partea ANAF pe contul ...

Bună ziua!
Mă confrunt cu o poprire din partea ANAF pe contul de salariu și la angajator de la angajator sa plătit integral debitul și sa emis o adeverință către banca unde îmi virează salariu în privința faptului că această sumă a fost reținută și va fi virată problema este că și banca mi-a mai reținut 1/3 din salariu și refuză deblocarea sumelor reținute fără sistare din partea ANAF.
Unde pot sesiza această nelegalitate din partea Băncii? Fiind vorba doar de venituri din salariu care nu pot fii urmărite în cotă de 1/3 și în cauză mi sa reținut 133% din salariu .
Am notificat și ANAF printr-o solicitare despre acest aspect și le-am solicitat o dispoziție pentru deblocarea veniturilor din salarii încasate de la angajator pentru că nu respectă legea.

Alte discuții în legătură

Poprire salariu janny_dinu janny_dinu Am o poprire pe salariu in urma unui imprumut facut si nereturnat. Trebuia sa mi se faca poprire pe 1/3 din salariu, dar in urma instiintarii , mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Poprire peste limita legala leus leus va rog un sfat in urmatoarea speta: - exista o poprire pe contul bancar si adresa catre serviciu.Intretimp la banca a mai sosit o o poprire pentru o amenda ... (vezi toată discuția)
Problema poprire RainhardCristian RainhardCristian Buna ziua, am o problema cu o poprire si nu mai stiu cum sa procedez, doresc daca se poate o lamurire in acest caz. Incepand cu luna septembrie anul trecut m-i ... (vezi toată discuția)