avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Colaborare cu SRL cod CAEN neautorizat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Colaborare cu SRL cod CAEN neautorizat

Buna ziua! Daca eu ca si SRL, colaborez cu o firma care nu are codul CAEN autorizat, pentru prestarea acelui serviciu, ma poate afecta in vreun fel? Mentionez ca am solicitat certificat constator de la acel partener, dar, inca nu mi l-a oferit.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Felicia Epure , Consilier juridic 12:46, 14 Iulie 2021
Buna ziua,
S.R.L.-ul trebuie sa aiba Codul CAEN autorizat pentru prestarea acelui serviciu, aceasta nefiind raspunzatoare pentru codurile CAEN neautorizare ale celeilalte firme.

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie cod caen autorizat la onrc? ionela11 ionela11 Buna ziua, Va rog un sfat...situatia este urmatoarea: o societate vrea sa presteze un serviciu catre alta societate care este prevazut in codurile CAEN din ... (vezi toată discuția)
Speta complexa Virgil Varanu Virgil Varanu Un caz real petrecut recent urmand cronologic urmatoarele etape: 1. Un traducator autorizat T.A. a lasat la un S.R.L. un teanc de incheieri in alb si nu i-a ... (vezi toată discuția)
Adaugare cont caen srl ralucapopescu ralucapopescu Buna ziua , Srl-ul la care lucrez are cod CAEN 4719, daca eu ca angajat am obtinut o diploma de confectioner asamblor textile recunoscuta UE , firma isi ... (vezi toată discuția)