avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Am avut un apartament luat cu credit ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Am avut un apartament luat cu credit ipotecar de ...

Bună ziua!
Am avut un apartament luat cu credit ipotecar de la BCR,la care nu am mai plătit rate din luna iunie 2013.In 2017,apartamentul a fost pus sub sechestru și ulterior vândut.Cel puțin asta am înțeles,deoarece noi am emigrat atunci,în 2013.Cum putem afla dacă și ce datorii mai avem către bancă sau firma de recuperare creanțe?
Vă mulțumim pentru timpul acordat!
Cel mai recent răspuns: Andreea Dana Fodor , Avocat 15:59, 12 Iulie 2021
Buna ziua,

Daca a fost vândut prin licitație publică și nu a fost înstrăinat ulterior de adjudecatar, puteți obține un extras de carte funciara de informare online cu privire la imobil.

Din cuprinsul extrasului de carte funciara veti vedea datele de contact ale executorului judecătoresc care a instrumentat dosarul ca apoi să luați legătura cu dumnealui pentru a obține informații.

Totodată, mai puteți verifica și la Biroul de Credite pentru a vedea daca figurați in evidentele lor și apoi le puteți solicita documentele în baza cărora s-au realizat acele înregistrari.
Ultima modificare: Luni, 12 Iulie 2021
Andreea Dana Fodor , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament executat silit si sechestrat delta95 delta95 Vreau sa cumpar un apartament executat silit, iar acum am descoperit ca sa constituit si un sechestru pe acest imobil. Intrebarea mea este,daca cumpar acest ... (vezi toată discuția)
Transmiterea obligatiei ipoterare cumparatorului de buna credinta participant la licitatie nicolaeelena nicolaeelena Particip, in calitate de cumparator , la o licitatie organizata de o persoana juridica care vinde un apartament ipotecat de un girant, persoana fizica. Asupra ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu somatie de executare silita gabriela1981 gabriela1981 Buna ziua, Ajutati-ma cu un raspuns la urmatoarea intrebare:care sunt consecintele in cazul in care exista o somatie pe un apartament si nu sechestru, iar ... (vezi toată discuția)