avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua . Va rog mult ma poate ajuta cineva sa imi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua . Va rog mult ma poate ajuta cineva sa imi explice ...

Buna ziua .
Va rog mult ma poate ajuta cineva sa imi explice ce inseamna :
Ora estimata: 08:30
Complet: C 3 Familiei
Tip solutie: Constată perimată cererea
Solutia pe scurt: Admite exceptia perimării, invocată din oficiu. Constată perimată cererea de chemare în judecată. Cu recurs în termen de 5 zile de la pronuntare. Cererea de recurs se depune la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti. Pronunţată astăzi, 4.12.2019, prin punerea solutiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei.
Document: Hotarâre /2019 04.12.2019
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 13 Iulie 2021
" Perimarea reprezinta atat o sanctiune procedurala pentru nerespectarea termenului stabilit de lege dar si o prezumtie de desistare, dedusa din faptul nestaruintei vreme indelungata in judecata. .....

In situatia perimarii cererii de chemare in judecata, se considera ca procesul nu a existat, partile fiind repuse in situatia anterioara declansarii acestuia. "
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala- raspuns cerere perimare ,ce inseamna exact adydorel33 adydorel33 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti daca puteti, am urmatoarea situatie: Am facut contestatie (plangere contraventionala) in 2010 deoarece mi-a suspendat ... (vezi toată discuția)
Perimare proces suspendat (plângere contravetionala) Vasilica80 Vasilica80 Buna ziua Am deschis un proces prin care contest o amenda primita pentru neplata rovinietei. La primul termen s-a suspendat judecata pentru ca nu am depus ... (vezi toată discuția)
Resingere actiune kamy_dani kamy_dani intr_un dosar in care sint implicati vreo 1000 de salariati si cre prevedea recuperarea unor drepturi salariale neachitate intre anii 2005_2010 mai precis cota ... (vezi toată discuția)