Custodie comuna, tatăl a fost de acord ca copilul sa meargă cu mine in Germania 3 ani ,acuma problema e ca expiră Pașaportul și Procura dată de tatăl copilului la plecare din România. El nu mai vrea să de-a procura, copilul nu vrea să se întoarcă la el ,copilul are adresă si pe Germania a mers la școală 3 ani aici si-a făcut prieteni și vrea să stea cu mine mama lui ce-i de făcut in situația asta . El mi-a dat procura acuma 3 ani pentru o sumă de bani poate se așteaptă ca să îl plătesc din nou . Copilul face incurand 13 ani deci până la 18 mai este. Ce mă sfătuiți vă rog cine știe să-mi spună. Mulțumesc anticipat.
Mulțumesc de răspuns, asta înseamnă ca trebuie sa-l dau in judecată in caz că nu vrea să-mi acorde procură dinnou. Eu vreau doar să pot face pașaportul copilului din nou fiindcă anul acesta îi va expira pașaportul iar el nu-i de acord. Și copilul nu mai vrea in România.
Martonze
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Trebuie să cereţi urgent, prin instanţă, schimbarea domiciliului copilului la dvs. În paralel, cereţi acelaşi lucru şi prin Ordonanţă preşedinţială şi suplinirea consimţământului tatălui pentru paşaport şi ieşirea din ţară a minorului. Acţionaţi urgenr!
Pasaport minor
Lina2910
Buna ziua as dori sa stiu inainte de divort copilul era doar pe numele mamei in certificat fiind o linie la tata, facut pasaportul si au venit in Italia. Dupa ... (vezi toată discuția)