Bună ziua. Am și eu o întrebare. În anul 1994 m-am căsătorit cu o doamnă, în momentul acela doamna era gravidă în 7 luni cu un alt bărbat. Am dorit să fac un bine și în momentul când s-a năsut acel copil l-am trecut pe numele meu. Am trăit cu acea doamnă 10 ani, apoi din diverse motive ne-am despărțit și am divorțat. Copilul a rămas la ea, urmând ca eu să pot lua copilul pe perioada vacanțelor. Nu au trecut 2 luni și doamna a plecat în Spania.... Copilul a rămas la o soră de a ei. De câte ori încercam să văd copilul îl ascundeau de mine invocând diverse motive. În acest timp au îndepărtat copilul de mine, învățându-l să-mi vorbească urât. Anii au trecut acum are 27 de ani și de câte ori trecea pe lângă mine îmi vorbea urât și altele. Acum el este în Anglia. Ași dorii să știu dacă îl pot șterge după numele meu. Dacă mai trebuie să fac testul de paternitate, cine îl va plătii....Cu toate că am mai spus ea era gravidă în luna a 7-a cu un alt bărbat, atunci când am cunoscut-o? Vă mulțumesc.