avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , am mostenit un teren intravilant intr-o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , am mostenit un teren intravilant intr-o localitate ...

Buna ziua , am mostenit un teren intravilant intr-o localitate care are nr. de casa , casa sa dărîmat de mult fiind ultima din sat inspre padure . Pe aceasta strada de 1 km mai exista 2 case si 5-6 terenuri intravilante . Problema este ca fiind acest sat in zona de deal drumul este inpracticabil (plin de spini , surpat de apa ce a coborat de pe deal) : ori pe jos ori cu caruta sau tractor . Doresc sa solicit primăriei refacerea drumului cel putin pietruit . In baza carei legii are obligatia primaria sa repare aceasta strada sa pot avea acces la proprietate ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua detin un teren extravilan intr o zona defavorizată,legal ... Catalina.tds Catalina.tds Buna ziua Detin un teren extravilan intr o zona defavorizată,legal am inceput constructia unei case, insa, drumul de acces către teren se face pe albia ... (vezi toată discuția)
Stalpi iluminat stradal RPDiana RPDiana Buna ziua,doresc sa va consult in urmatoarea problema: - Acum 7 ani am inceput constructia unei case pe un teren extravilan (acum intravilan), in satul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu transporturi de tonaj pe drumuri pietruite lucretiastoian lucretiastoian Buna ziua, Locuiesc in mediu rural, o zona idilica cu vai si dealuri si am acces la proprietate de pe un drum comunal pietruit pe care merg aproximativ 400m ... (vezi toată discuția)